Presentasjon av kursholdere – Annemor Sundbø

Til årsmøtehelgen i Trondheim har vi skaffet flotte og flinke kursholdere. Vi har allerede begynt å presentere disse for dere. I dag har jeg den store gleden av å presentere:

Annemor SundbøAnnemorSundbo

Det er mye som kan sies om Annemor, og det er ingen tvil om at denne dama er en av norges fremste strikkeeksperter. Etter hun overtok en sjoddifabrikk på 80-tallet, fikk hun tilgang til 16 tonn (!) med gamle strikkefiller som skulle resirkuleres. Denne haugen har vært inspirasjon og grunnlaget for en rekke med fagbøker og artikler om strikking og strikketradisjon, men også bøker med strikkeoppskifter av forskjellige slag. Hun reiser rundt i store deler av Europa og Amerika med utstillinger, kurs og foredrag. Hun har til og med vært i Kalahari i Botswana i Afrika og holdt kurs i spinning og strikking!

Jeg kunne skrive side opp og side ned om Annemor, men det blir for mye, så vil dere vite mer om henne så ligger hun (som den eneste strikkedama jeg har funnet) på Wikipedia! Men det jeg KAN skrive er at denne utrolige kunnskapskilden kommer til årsmøtehelgen! Og hun skal ikke bare ha kurs, hun skal også ha foredrag! Jeg gleder meg enormt!

strikkemagiForedraget heter "Spelsau og samspill" og gir ledetråder og tankespinn om urmødre, skjebnemakter, ull og gull i folketro og tekstilkunst, sammen med spinneinstruksjon til de vakreste garntyper. Høres ikke det spennende ut?

"Strikkemagi - Tryllestrikk med triks" og er et kurs som setter strikking og folketro i sammenheng, «Strikk med friere». Du lærer enkel dobbelstrikketeknikk med mangfoldige muligheter, alt fra ministrikk til strikk uten grenser.

Meld deg på Årsmøtehelgen og kurs! Dette vil du ikke gå  glipp av!

Husk at prisene på kurs går opp etter 15. oktober.

 

More from Tove Fevang
Presentasjon av kursholdere – Line Auren Fet
Til årsmøtehelgen i Trondheim har vi skaffet flotte og flinke kursholdere. Nå...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.