Presentasjon av kursholdere – Stella Charming

Til årsmøtehelgen i Trondheim har vi skaffet flotte og flinke kursholdere. Vi har allerede begynt å presentere disse for dere og neste i rekken er:

Stella CharmingStellaMarieTveter

Stella Marie lager utradisjonelle design i tradisjonsrike teknikker som strikking, hakking, pjoning og nålebinding. I tillegg til å holde mange kurs i disse teknikkene, har hun skrevet en fin og tøff innføringsbok i pjoning. i 2009 begynte hun å jobbe som designer, blant annet for Du Store Alpakka, og designer nå for sitt eget merke Stella Charming Design. Stella er spesielt begeistret for de gamle teknikkene som ikke er så kjente lenger, og brenner for å ta vare på og spre kunnskap om disse så de ikke dør ut. Noe vi også selvsagt er glade for, og støtter!

Kursene Stella skal holde under årsmøtehelgen gir en følelse av å bli satt tilbake i tiden. Nå er kanskje ikke pjoning så mye eldre enn strikking og hekling, det vet vi ikke noe om. Men det er fortsatt en teknikk som har vært neste borte, men som ivrige ildsjeler tar tak i og sprer på nytt. Men nålebinding derimot kan spores helt tilbake til vikingtiden! Både kurset i pjoning og kurset i nålebinding er for nybegynnere.

collage

Lyst å lære gammel håndverkstradisjon? Da er Stella dama for deg!

Meld deg på Årsmøtehelgen og kurs! Dette vil du ikke gå  glipp av!

Husk at prisene på kurs går opp etter 15. oktober.

More from Tove Fevang
På pinnen nr.1 2023
Årets første nummer av På pinnen vårt digitale medlemsblad er utgitt. Bladet...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.