Hvor var du på World Wide Knit in Public Day?

9. jumi ble "Knit in public" arrangert over hele verden. Dagen ble startet i 2005 av Danielle Landes og er alltid andre lørdag i juni. Det hele begynte med at en liten gruppe damer samlet seg for å strikke sammen i offentligheten og har nå spredd seg til alle verdenshjørner.

 

Atlanterhavsveien viste seg fra sin aller beste side på Strikk I Offentlighetdagen lørdag 9. juni. Arnhild Skatvedt tok initiativ til å samle strikkere til sosialt samvær denne dagen.

Oppmøte var satt til kl. 13.00 og da var allerede de fleste kommet og satt i solveggen foran kafeen og strikket. Både praten og pinnene gikk i akkurat passe fart hos alle. En journalist fra NRK Møre og Romsdal var også på plass for å skrive om arrangementet. Selv kunne han ikke strikke, derfor ble han plassert i en stol og med et strikketøy i fanget. Eieren av det instruerte han om at først så gjør du slik, så gjør du sånn, og så var en maske ferdig strikket. Og en fornøyd journalist rakte strikketøyet tilbake til sin eier.
I tillegg fikk vi en buss med koreanere som tilskuere da de stoppet for å se Atlanterhavsveien. Noen av dem ble stående å se på oss, og to av disse damene tok strikketøyet til to damer og viste dem hvordan de strikket. Litt artig innslag for oss.

Kl. 14.00 var det klart for strikketog. Damene tok med seg strikketøyet sitt og ruslet den litt spesielle Svevestien, og pinnene gikk omtrent like fort som føttene, i ruslefart. Etterpå ble det servert fiskesuppe til de som hadde bestilt det. Det sosiale samværet fortsatte til utpå ettermiddagen for de 40 damene som var møtt opp.

Var du på noe arrangement på Strikk I Offentlighetdagen? Send oss gjerne dine bilder i Facebookgruppa vår slik at alle får se hvor nettopp du var.

Gleder meg til å se dine bilder.

Hilsen Margrete

More from Margrete Slettan
Månedens samstrikk september 2021
Høsten er kommet og vinteren nærmer seg. Vi har derfor valgt votter...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.