Presentasjon av kursholdere – Ann Myhre

Til årsmøtehelgen i Trondheim har vi skaffet flotte og flinke kursholdere. Vi har allerede begynt å presentere disse for dere. Sist, men ikke minst:

Ann Myrhe aka PinneguriAnnMyhre

Etter suksessen med Sinnasaujakka har Ann Myhre blitt en veldig populær mønstermekker. Hun tok en pause i jobben som sykepleier for å kunne bruke all sin tid til strikkemønstrene sine. Og det er ikke måte hvor produktiv dama har vært. Per i dag ligger det nesten 70 mønstre av Pinneguri ute på Ravelry, som kanskje er verdens største strikkeforum på internett. I det siste har hun også fått opp en egen hjemmeside, medpinner.no, hvor hun selger mønstrene sine og strikkebager som hun syr selv.

Ann beskriver seg selv som Sykepleier, farmor, kone, oslojente, spinner og ei som har strikket i snart 50 år.

Under Årsmøtehelgen i Trondheim skal Ann holde hele 3 kurs! Her skal hun virkelig få dele av sin kunnskap.

IMG_20141212_185321Kurset med klipping i strikketøy uten bruk av symaskin er både nervepirrende, men utrolig nyttig. Ja! Det er helt sant! DET GÅR AN! Og DU kan klare det du også!

Videre holder Ann kurs i forkortede pinner hvor hun viser flere måter å gjøre dette på. Forkortede pinner trenger du når det kommer til å forme plagg etter kroppen, om det er å strikke nakken høyere bak, får plass til en bleierumpe i strikkebuksen, eller forme genseren eller jakken rundt en byste.

Og sist men ikke minst kan du få være å strikke sokker fra tåen og opp. Ja, du hørte riktig. Man starter med tåen og strikker oppover. Vet du aldri hvor langt du skal strikke skaftet? Har du nok garn til å legge til noen cm? Sokker strikket fra tåen er genialt da man kan strikke skaftet til man går tom for garn.

Høres dette interessant ut?

Meld deg på Årsmøtehelgen og kurs! Dette vil du ikke gå glipp av!

Husk at prisene på kurs går opp etter 15. oktober.

 

More from Tove Fevang
I morgen åpner påmeldingen til Drammen strikkefestival 2015
    Nå begynner alt å komme på plass med program, kursoversikt...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.