Menn som strikker

Søker mannfolk som strikker

«Menn som strikker» er et portrettprosjekt (foto + tekst) hvor skribent, fotograf og dokumentarist Sturla Pilskog samler inn historier fra mannfolk som strikker i fra hele vårt langstrakte land. Sturla ble selv tatt på sengen for et par år siden da han møtte en bestefar som strikket til sine barnebarn. Men hvorfor skal ikke menn kunne strikke? Etter å ha gjort en del research har han oppdaget at det er veldig mange mannfolk som strikker. Men ikke alle strikker i det offentlige. 

«Menn som strikker» setter søkelyset på alminnelige norske mannfolk og deres naturlige forhold til strikking. Sturla tenker at prosjektet vil vise at det finnes mange forskjellige type mannfolk som strikker, og han håper at portrettprosjektet kan være med på gjøre det ennå mer allment.

I første omgang ønsker han å snakke med mannfolk som på en eller annen måte har et kort eller livslangt forhold til strikking. Hvorfor strikker du? Er du en mann som strikker, eller kjenner du ett mannfolk som strikker? Ta kontakt med Sturla Pilskog på sturla@blaastfilm.no.

Vi i Norsk Strikkeforbund støtter gjerne et slikt prosjekt og vi oppfordrer medlemmer til å ta kontakt med Sturla om du kjenner en mann som vil være med på dette.

More from Margrete Slettan
Månedens samstrikk juni 2020
Vinner er nå trukket og det ble Jorun Løveseter Arntsen. Gratulerer! En...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.