NSF-nytt nr. 1 – 2017

NSF-nytt2

Nå lanserer vi NSF-nytt!

På bakgrunn av medlemsundersøkelsen høsten 2016 har styret bestemt at vi skal gi ut et månedlig nyhetsbrev som sendes til alle medlemmene. NSF-nytt vil inneholde litt om hva som skjer i strikkenorge og være et bindeledd mellom styret og medlemmene.

 

Se kalenderen for mer informasjon
Se kalenderen for mer informasjon

Hva skjer?

Vi kommer til å ha noen faste spalter, i første omgang "Hva skjer?" hvor vi presenterer større arrangement
som skjer de to neste månedene. Vi ønsker å legge ut alle aktuelle arrangementer i kalenderen vår, og da trenger vi hjelp fra dere! Hvis du vet om et arrangement og det ikke ligger i kalenderen så setter vi pris på om du sender oss en e-post på kalender@norskstrikkeforbund.no.

 

Strikkekaféer

For månedlige arrangementer som strikkekaféer og strikketreff har vi laget en fylkesvis oversikt. Her trenger vi også innspill! Skriv noen ord på e-post kalender@norskstrikkeforbund.no om strikkekaféer du kjenner til med hvor og når dere treffes, og gjerne en link til hjemmeside eller facebook-gruppe/arrangement hvis dere har det. Kanskje akkurat DIN strikkekafé blir presentert i et fremtidig NSF-nytt?

 

Scandic-Gardermoen-exteriorÅrsmøte 2017

Vi avholder årsmøtet vårt 4. mars kl 12 på Scandic Hotell Gardermoen. Her er alle medlemmer hjertelig velkommen! Husk at du må ha betalt medlemsavgiften din senest 27. februar for å ha tilgang til årsmøtet.

 

 

 

NSF-nytt nr 1 - 2017 som PDF

Written By
More from Geir Arnesen
Oppstarten
Norsk Strikkeforening er en forening under opprettelse for strikkere, av strikkere, på...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.