På Pinnen nr. 1 2015

På pinnen nr. 1

Velkommen!

Det er en glede å ønske alle medlemmer velkommen til det aller første På pinnen, vårt elektroniske medlemsblad. Vi har mange forskjellige saker å by på. Du finner strikkeoppskrifter, boktips, småstrikk, leserens side og reportasjer fra ulike steder i landet.

    Vi har et langstrakt land med lange tradisjoner for strikking. Først som et behov for varme klær, mens i dag så strikker vi nok aller mest for at vi har lyst. Strikking er i sentrum mange steder, med uformelle strikkekafeer og strikkekinoer med nok lys til å se strikkepinnene. I Stavanger har de ”Strikk og Drikk” på pub en gang i måneden.

   For at redaksjonen skal klare å følge med på alt som skjer er vi avhengige av alle dere medlemmer som våre forlengede armer. Send inn forslag til hva vi skal skrive om, skriv et leserbrev fra en tur du er på eller ta et bilde av en utstilling på hjemstedet ditt. Slik blir bladet vårt eget blad med fokus på hva skjer rundt omkring.

   I mars vil Norsk strikkeforenings første årsmøte avholdes i Trondheim. I tillegg til årsmøte, kan du gå på kurs og høre foredrag, se på utstillinger, handle i butikker og ikke minst blir det en møteplass for å treffe andre medlemmer av foreningen.

Magasinet kan leses både på PC, Mac, nettbrett og telefon. Du kan bla frem og tilbake med å trykke på pilene eller sveipe med fingeren.

Klikk her for å lese magasinet.

 God lesning!

Hilsen Tove

More from Tove Fevang

37 Comments

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.