På Pinnen nr. 1 2015

På pinnen nr. 1

Velkommen!

Det er en glede å ønske alle medlemmer velkommen til det aller første På pinnen, vårt elektroniske medlemsblad. Vi har mange forskjellige saker å by på. Du finner strikkeoppskrifter, boktips, småstrikk, leserens side og reportasjer fra ulike steder i landet.

    Vi har et langstrakt land med lange tradisjoner for strikking. Først som et behov for varme klær, mens i dag så strikker vi nok aller mest for at vi har lyst. Strikking er i sentrum mange steder, med uformelle strikkekafeer og strikkekinoer med nok lys til å se strikkepinnene. I Stavanger har de ”Strikk og Drikk” på pub en gang i måneden.

   For at redaksjonen skal klare å følge med på alt som skjer er vi avhengige av alle dere medlemmer som våre forlengede armer. Send inn forslag til hva vi skal skrive om, skriv et leserbrev fra en tur du er på eller ta et bilde av en utstilling på hjemstedet ditt. Slik blir bladet vårt eget blad med fokus på hva skjer rundt omkring.

   I mars vil Norsk strikkeforenings første årsmøte avholdes i Trondheim. I tillegg til årsmøte, kan du gå på kurs og høre foredrag, se på utstillinger, handle i butikker og ikke minst blir det en møteplass for å treffe andre medlemmer av foreningen.

Magasinet kan leses både på PC, Mac, nettbrett og telefon. Du kan bla frem og tilbake med å trykke på pilene eller sveipe med fingeren.

Klikk her for å lese magasinet.

 God lesning!

Hilsen Tove

More from Tove Fevang
Presentasjon av kursholdere – Anna Halsne
Til årsmøtehelgen i Trondheim har vi skaffet flotte og flinke kursholdere. Vi har...
Read More
Join the Conversation

37 Comments

 1. says:

  Var ikke klar over at foreningen fantes! Nå er jeg innmeldt og har så vidt bladd gjennom medlemsbladet. Helt supert. Gleder meg til mange timer med lesestoff og til masse inspirasjon. Glad for at jeg “fant” dere ?.

 2. says:

  Hei 🙂 Har vært medlem siden desember -14, men har aldri mottatt noe medlemsblad i posten. Er det meningen at jeg skal ha fått det? Elektronisk er også bra, men jeg liker å bla og kose meg med papirutgavene enda bedre 🙂

  Mvh Nora

  1. Tove Fevangsays: Tove Fevang

   Hei Nora! Så hyggelig at du har vært medlem omtrent siden starten. Medlemsbladet til Strikkeforeningen er et elektronisk blad (E-blad), noe som har vært meningen fra oppstarten av foreningen. Dette er for å spare kostnader til trykk og utsendelse, dette vil fordyre enormt pr blad. I tillegg ønsker vi å være mest mulig miljøvennlige. Men jeg skjønner godt at du som mange av oss andre liker å sitte med en papirutgave i hånden og bla…
   Håper du vil hygge deg med E-bladet også!
   Tove

 3. says:

  Så mange nydelige strikkemønstere. Har bladd igjennom,men skal sette meg ned å lese fra perm til perm,og disse sokkene tror jeg jammen jeg skal finne frem garn til 🙂 Tusen takk for ett flott medlemsblad. Kommer til Trondheim i Mars,men skal ta noen quiltekurs,men stikker innom butikker ol 🙂

  1. says:

   Vi har testet både fra Mac og PC uten problemer, men det er visst flere som har opplevd det samme som deg. Har du forsøkt å skrive ut til PDF først og se om det samme skjer da?

    1. Tove Fevangsays: Tove Fevang

     Hei! Har akkurat testet å printe ut på fra min MAC nå, og det fungerer helt greit. Så jeg vet ikke hva som skjer hos deg.
     Det jeg gjør er: Går opp på menylinjen og trykker på knappen med printer ikon og da kommer det opp et eget vindu og velger de sidene jeg ønsker å printe ut. Da kommer forhåndsvisning opp og så er det bare å trykke print ut…
     Men skjønner at dette muligens ikke skjer hos deg!
     Er det noen andre som har brukt en annen metode for å printe ut og kan forklare den?
     Tove

Leave a comment
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.