Presentasjon av kursholdere – Anna Halsne

Til årsmøtehelgen i Trondheim har vi skaffet flotte og flinke kursholdere. Vi har allerede begynt å presentere disse for dere. Neste dame ut er:

Anna HalsneAnnaHalsne

Anna Halsne innehar stillingen som Husflidskonsulent i Rogaland. Hun er utdannet faglærer i formingsfag med hovedvekt på tekstil og har praktisert som lærer i ulike skoleslag, folkehøyskoler, videregående skoler og i ungdomsskolen. Nå har hun vært ansatt i Norges Husflidlag i en årrekke.

Hun har jobbet med mange teknikker innen håndarbeid, men i de siste årene har interessen for strikking vært stor. Hun synes det er spennende at det finnes så mange muligheter, også i strikkingens verden.

Anna Halsne hadde kurs hos oss på Drammen Strikkefestival. Temaet på dette kurset var Tvebandstrikk. Tilbakemeldingene var var veldig gode og vi er super happy for at Anna også kommer til Trondheim til årsmøtehelgen, dog med andre kurs.

Denne gangen blir det dobbeltstrikk, kontstrikk og vevstrikk Anna skal  konsentrere seg om. Dette er tre teknikker som gir spennende muligheter.


collageDobbeltstrikk er strikking av et tekstil som består av to lag og som får ”rettside”  på  begge  sider. Er ikke DET stilig?

Kontstrikk er strikking av et tekstil som  ser ut som om den er flettet av strimler. Det kule er at det SER mye mer  komplisert ut enn det er! Og det liker vi, ikke sant?

Vevstrikk er strikk som har likhetstrekk med en vevnad. Foruten at det ser veldig stilig ut, så gir teknikken et tekstil som er mer fast og stabilt enn det strikking normalt er.

 

Disse tre teknikkene gir uante muligheter og det er bare fantasien som kan stoppe deg. Hiv deg med og utvid strikkehorisonten din!

Trykk gjerne på bildet for å få det større.

Meld deg på Årsmøtehelgen og kurs! Dette vil du ikke gå  glipp av!

Husk at prisene på kurs går opp etter 15. oktober.

 

More from Tove Fevang
NSF-nytt nr 6 – 2017
      Da er juli over, og med det er også...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.