Presentasjon av kursholdere – Line Auren Fet

Til årsmøtehelgen i Trondheim har vi skaffet flotte og flinke kursholdere. Nå skal vi presentere dem for dere! Først ute er:

Line Auren Fet

LineAurenFet

Line er ei grepa dame på 52 som har strikket størsteparten av livet. Hun liker helst å gå sine egne veier og strikker sjeldent etter mønster. Med hennes bakgrunn fra husflidskole og med utdannelse som modellør og teknisk tegner er hun godt hjulpet når hun lager sine egne mønster.

Hun har stadig flere baller i luften. Hun er leder i Quiltelaget i Ålesund, nestleder i Amandaprosjektet, var tidligere eier av en garnbutikk i Ålesund, samt at hun holder forskjellige kurs i hva det måtte være innen strikking. Det er ingen tvil om at denne dama veit hva hun driver med.

Vi hadde gleden av å møte Line på Strikkefestivalen i Drammen hvor hun holdt kurset «Ikke for liten, ikke for stor», et kurs som ALLE strikkere burde tatt. Kurset fikk veldig gode tilbakemeldinger, og Line ble beskrevet som en flink og engasjerende kursholder.

Line - ikke for liten ikke for storNå har vi vært så heldige at Line har takket ja til å kjøre det samme kurset under Årsmøtehelgen 2016! Er DU en av de som ofte må rekke opp ett plagg fordi det ble for stort eller for lite? Er DU en av de som må finne andre mottakere til plagget du har brukt mange timer, og mye kjærlighet for å lage? Bytter du ofte garn eller pinnestørrelse for å strikke et mønster, men ikke helt har kontroll på hvordan dette slår ut på det ferdige produktet? Da er Line dama for deg!

I tillegg skal Line holde nybegynnerkurs denne helgen. Går du med en strikker i magen, eller kjenner du noen som har lyst til å lære seg å strikke? Her lærer du å legge opp, strikke rett og vrangt samt å felle av. Kanskje blir det OGSÅ tid til å lære noen ekstra triks?

Meld deg på Årsmøtehelgen og kurs! Dette vil du ikke gå glipp av!

Husk at prisene på kurs går opp etter 15. oktober.

More from Tove Fevang
På pinnen
Her kommer en liten forsmak på hva du kan forvente å finne i...
Read More
Join the Conversation

3 Comments

  1. Tove Fevangsays: Tove Fevang

    Lines kurs bør ingen gå glipp av!
    Ikke for liten, ikke for stor var en STOR øyeåpner for de som deltok på kurset i juni på Drammen strikkefestival.

    Og, kan du ikke strikke fra før eller ønsker oppfriskning av gamle kunnskaper, så er Line den perfekte kursholder også her!!!

  2. says:

    Hvordan kan jeg melde meg på kurset ikke for liten ikke for stor etter at jeg har meldt meg på årsmøte? Forsøkte men fikk da med påmeldingsavgiften. Vil gjerne delta på dette kurset.

Leave a comment
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.