Månedens samstrikk oktober 2020

Vinner av oktobersamstrikken ble Marit Røvang. Vi gratulerer.

Vi ser at samstrikker engasjerer medlemmene våre og det synes vi er artig. Vi fortsetter derfor med Månedens samstrikk også i oktober.

Denne måneden har vi valgt en oppskrift fra det aller første På Pinnen som ble gitt ut. Oppskriften er på Talila pulsvarmere som er designet av Linda Marveng, som også er en del av vår redaksjon.

Samstrikken blir publisert på Facebooksiden vår, i Facebookgruppen, på Instagram, i Ravelrygruppa vår og blir sendt ut på epost.

For å være med i trekningen av premier må du legge ut bilde av ferdig prosjekt enten i vår Ravelrygruppe eller sende det inn på epost til leder@norskstrikkeforbund.no. Trekningen skjer en av de første dagene måneden etter at samstrikken er ferdig.

Merk at du må være medlem i Norsk Strikkeforbund for å være med i trekningen av premier. Om du ikke er medlem, men har lyst til å være med på samstrikkene våre kan du bli medlem HER.

Har du lyst til å publisere det på Instagram eller andre sosiale media vil vi gjerne at dere bruker #nsfsamstrikk. Men merk dere at om dere har lukket profil så vil ikke vi se deres bilde, selv om dere har brukt denne hasjtagen.

Månedens samstrikk i september blir altså Talila pulsvarmere av Linda Marveng og oppskriften finner du i På Pinnen nr. 1/2015

More from Margrete Slettan
Vinner av vottepakke
Mange nye medlemmer er kommet til også de siste månedene, og vi...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.