Månedens samstrikk september 2021

Høsten er kommet og vinteren nærmer seg. Vi har derfor valgt votter som samstrikk i september. Votter som blir gode å ha når vinterkulda setter inn.

Trolldomsvottene er laget av Nina Granlund Sæther, og hun sier at hun laget disse for å hedre alle dem som urettmessig ble anklaget for trolldom.

Oppskriften finner du i På Pinnen 2-3/2017 og den kan du finne HER.

For å være med i trekningen av premier må du legge ut bilde av ferdig prosjekt enten i vår Ravelrygruppe eller sende det inn på epost til leder@norskstrikkeforbund.no. Du kan også legge det inn i vår Facebookgruppe og da sette hashtag #nsfsept21. Trekningen skjer en av de første dagene måneden etter at samstrikken er ferdig.

Merk at du må være medlem i Norsk Strikkeforbund for å være med i trekningen av premier. Om du ikke er medlem, men har lyst til å være med på samstrikkene våre kan du bli medlem HER.

Har du lyst til å publisere det på Instagram eller andre sosiale media vil vi gjerne at dere bruker #nsfsept21. Men merk at dersom dere har lukket profil så vil ikke vi se deres bilde, selv om dere har brukt denne hashtagen.

Vi har ikke registrert noen mottatte bidrag til septembersamstrikken, vi har derfor ikke noen vinner denne måneden.

More from Margrete Slettan
Månedens samstrikk mai og juni 2021.
Vinner av sjalsamstrikken ble Marit Røvang. En premie er på vei til...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.