Månedens samstrikk juni 2020

Vinner er nå trukket og det ble Jorun Løveseter Arntsen.
Gratulerer! En premie er på vei til deg.

1. Juni starter Norsk Strikkeforbund opp med Månedens samstrikk.

Vi i styret ønsker mer aktiviteter for våre medlemmer. Vi har siden forbundet ble startet gitt ut flere år med vårt medlemsblad På Pinnen, og i disse utgavene er det allerede gitt ut mange oppskrifter. Og vi har lyst til at vi skal bruke disse fine oppskriftene.

Den 1. i hver måned blir det derfor sendt ut navn på en oppskrift som blir Månedens oppskrift. Vi forteller dere hva oppskriften heter og i hvilken utgave av På Pinnen dere finner den i.

Samstrikken blir publisert på Facebooksiden vår, i Facebookgruppen, på Instagram, i Ravelrygruppa vår og blir sendt ut på epost.

For å være med i trekningen av premier må du legge ut bilde av ferdig prosjekt enten i vår Ravelrygruppe eller sende det inn på epost til leder@norskstrikkeforbund.no. Trekningen skjer en av de første dagene måneden etter at samstrikken er ferdig.

Merk at du må være medlem i Norsk Strikkeforbund for å være med i trekningen av premier. Om du ikke er medlem, men har lyst til å være med på samstrkkene våre kan du bli medlem HER.

Har du lyst til å publisere det på Instagram eller andre sosiale media vil vi gjerne at dere bruker #nsfsamstrikk. Men merk dere at om dere har lukket profil så vil ikke vi se deres bilde, selv om dere har brukt denne hasjtagen.

Samstrikk for juni 2020 blir Kurv med pads. Denne oppskriften finner du i På Pinnen 2 i 2019.

More from Margrete Slettan
Påskeegg 2020
Da er påsken kommet for i år. Om enn noe annerledes enn...
Read More
Join the Conversation

2 Comments

 1. Hei
  Prøver meg på Evelinagenseren … Strever med strikkefastheten får det ikke helt til å stemme ut fra mønsteret, men har justert litt pinner og størrelse. Ser at det er feil i forklaringen til diagrammet. På tegnforklaringen står det likt på rett og vrang … Kanskje det ligger noen rettelser noe sted. Jeg får begynne fot tredje gang …

  1. Tove Fevangsays: Tove Fevang

   Hei!
   Ja, strikkefasthen må ofte justeres med pinnetykkelse, for å få den til å bli riktig.
   Du har helt rett, det er en feil i teksten i tegnforklaringen…. det skal være X = vr på retten og rett på vrangen. Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette…. uansett hvor mange som leser korrektur, så sniker det seg inn feil 😉
   Tove (red.)

Leave a comment
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.