På pinnen nr.2 2019

Hei!

Da er sommeren over oss for fulgt stort sett i hele landet og et nytt nummer av På pinnen vårt digitale medlemsblad utgitt. Bladet ligger nå ute på nettsiden vår www.norskstrikkeforbund.no og du får det også vedlagt her!

Her finner du også denne gangen mange forskjellige saker i bladet, designerintervju med Lene Tøsti. Hun er både kirurg og designer, en spennende kombinasjon som vi i redaksjonen gjerne ville vite mer om og dele med dere.

Ellers så er det mange strikkeoppskrifter blant annet oppskriften til Lene Tøsti sitt lerke sjal Tilia. I dette første nummeret, får du inspirasjon til hvordan lage kant til  teppet fra Designkonkurransen. 
Agnes en super lekker sommertunika finner du også oppskrift på. Du kan også være med å vinne en garnpakke til tunikaen som vi er så heldige og har fått av House of Yarn. Garnpakken består av garnet som er brukt i oppskriften er Pure Lino til en verdi av kr. 966,- Hvordan du kan være med å vinne garnpakken kommer som et eget innlegg her på nettsiden om noen dager og den som vinner garnpakken får velge fargen selv! Så følg med på nettsiden vår!!!

Mange gode boktips og disse bøkene vil også loddes ut som før. Så her er det også bare å følge med på nettsiden etter hvert. Reportasjer fra ulike steder.

Jeg håper du vil kose deg med lesestoffet og oppskriftene i medlemsbladet!

Magasinet kan leses både på PC, Mac, nettbrett og telefon. Du kan bla frem og tilbake med å trykke på pilene eller sveipe med fingeren.

Klikk her for å laste ned pdf versjon av På pinnen nr. 2 2019

Klikk her for å lese På pinnen nr. 2 2019

Vil samtidig ønske deg en fortsatt GOD SOMMER fra et varmt og solfylt Asker!

Hilsen Tove
redaktør På pinnen

More from Tove Fevang
På pinnen nr.3 2021
Nytt nummer av På pinnen vårt digitale medlemsblad utgitt. Bladet ligger nå...
Read More
Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.