VINN BØKER og GARNFLAK FRA «PÅ PINNEN» NR. 2 2021 – MEDLEMSUTLODNING

Forskjellige forlag har som tidligere gitt oss bøkene som det har vært bokomtale i "På pinnen" nr. 2/2021. Disse tre bøkene kan du være med å vinne gratis som medlem av NSF. Denne gangen har vi også 2 garnflak med i utlodningen, dette er garnflakene som også er avbildet i saken om garnflak i På pinnen nr.2 For å være med i trekningen, legg igjen en kommentar under innlegget her.

Bøkene har du sikkert allerede lest bokomtalene på i vårt elektroniske medlemsblad "På Pinnen". Har du ikke fått lest omtalene enda, så logg deg inn og les om bøkene eller garnflakene i nr. 2 2021 av På pinnen. Slik kan du finne ut hvilken bok eller garnflak du har aller mest lyst på å vinne. DU kan velge en av bøkene eller et av garnflakene.

Bøkene ønsker vi og forlagene som vanlig at skal komme dere medlemmer til gode.

STRIKK I MOHAIR
Forfatter: Tine Solheim
Forlag: Cappelen Damm

STRIKK FRA HELE NORGE
Forfatter: Nina Granlund Sæther
Forlag: Cappelen Damm

MINE STRIKKEDE FAVORITTER
Forfatter: Sidsel J. Høivik
Forlag: Gyldendal

GARNKFLAK LILLA TONER
Laget av Janne Wie

GARNKFLAK SJØGRØNNE TONER
Laget av Janne Wie

Ønsker du å være med i trekningen av bøkene eller garnflakene! Legg igjen en kommentar om hvilken bok eller garnflak du ønsker å være med i trekningen av, i kommentarfeltet under her.
PS! Du må velge kun 1 bok eller 1 garnflak som du vil være med i trekningen av! 

Bøkene og garnflakene trekkes fredag 20. august 2021 etter kl. 21:00 blant kommentarene, og de heldige vinnerne får hver sin bok eller garnflak i posten!

Kanskje blir det en ny bok til ditt strikkebibliotek i 2021 eller et garnflak som du kan lage et par sokker av eller noe annet morsomt!

Lykke til!

PS! Har du ikke vært inne og lest siste nummer av det elektroniske medlemsbladet "På Pinnen" nr. 2 2021 enda, så er det bare å logge seg inn med brukernavnet og passordet ditt på medlemssiden!

Hilsen Tove (Fevang)
redaktør På pinnen186

More from Tove Fevang

På pinnen nr. 4 2021

Nytt nummer av På pinnen vårt digitale medlemsblad utgitt. Bladet ligger nå...
Read More

184 Comments

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.