Månedens samstrikk desember 2020.

I desember var det dessverre ingen som leverte inn noe, det er derfor heller ingen vinner.

I siste utgave av På Pinnen som kom ut i forrige uke ble det skrevet en artikkel om Sokkeomsorg. Dette er bakgrunnen til at desembersamstrikken vår blir å strikke herresokker som gis til Frelsesarmeen. Hvor disse kan leveres kan du lese mer om i bladet.

For å være med i trekningen av premier må du legge ut bilde av ferdig prosjekt enten i vår Ravelrygruppe eller sende det inn på epost til leder@norskstrikkeforbund.no. Vi har nå også åpnet for at du kan legge det inn i vår Facebookgruppe og da sette #julestrikk2020. Trekningen skjer en av de første dagene måneden etter at samstrikken er ferdig.

Merk at du må være medlem i Norsk Strikkeforbund for å være med i trekningen av premier. Om du ikke er medlem, men har lyst til å være med på samstrikkene våre kan du bli medlem HER.

Har du lyst til å publisere det på Instagram eller andre sosiale media vil vi gjerne at dere bruker #nsfsamstrikk. Men merk dere at om dere har lukket profil så vil ikke vi se deres bilde, selv om dere har brukt denne hashtagen.

More from Margrete Slettan
Månedens samstrikk desember 2021.
Desember er jo julemåneden og derfor vil vi at dere skal strikke...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.