Samstrikk mars 2022

Gratulerer til vinner av marssamstrikken som ble Jorun L. Arntsen.

I mars har vi valgt en litt annen type strikk som månedens samstrikk. Kunststrikk er ikke noe alle driver med, men det er allikevel strikk på lik linje med en genser, en kofte eller et par sokker.

Oppskriften heter Brittas minne og er en vakker duk, og er skrevet av Aashild Knutsen. Oppskriften finner du i På Pinnen nr. 2 og 3 2017.

For å være med i trekningen av premier må du legge ut bilde av ferdig prosjekt enten i vår Ravelrygruppe eller sende det inn på epost til leder@norskstrikkeforbund.no. Du kan også legge det inn i vår Facebookgruppe og da sette emneknapp (hashtag) #nsfmars22. Trekningen skjer en av de første dagene måneden etter at samstrikken er ferdig.

Merk at du må være medlem i Norsk Strikkeforbund for å være med i trekningen av premier. Om du ikke er medlem, men har lyst til å være med på samstrikkene våre kan du bli medlem HER.

Har du lyst til å publisere det på Instagram eller andre sosiale media vil vi gjerne at dere bruker #nsfmars22. Men merk at dersom dere har lukket profil så vil ikke vi se deres bilde, selv om dere har brukt denne emneknaggen (hashtagen).

More from Margrete Slettan
Samstrikk – verdens lengste skjerf
Vil du være med på et verdensrekordforsøk? Stavanger strikk og drikk har...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.