Månedens samstrikk februar 2021

Vinner av strikk til Amandaprosjektet ble Eirin Dahlberg. Gratulerer!

Vi fortsetter med vår månedlige samstrikk, og vi vil prøve å variere litt på typer samstrikk. Denne måneden har vi valgt å strikke til et veldedig prosjekt.

Amandaprosjektet leverer bl.a. tepper, luer, sokker, votter og mammakluter til nyfødtintensivavdelinger ved sykehusene rundt om i landet. Disse blir så brukt til de små som er for tidlig født eller som av en eller annen årsak blir liggende lenge på sykehus.

Nå har Amandaprosjektet satt i gang en samstrikk på Diamantteppet som brukes til de aller minste og sarteste små. Her kan du bruke garn du har på lager, eller kjøpe to nøster garn, sende inn til prosjektet og så få tilbake kr. 100,- pr. teppe du sender inn.

Det er helt spesielle krav til hvilke garntyper du kan bruke. Kabelspunnet garn er det som avgir minst løse fibre og dette skal derfor brukes på dette teppet. Mer om det finner du på Amandaprosjektet sine sider.

Du må gå inn på Amandaprosjektet for å lese mer om denne samstrikken. Her finner du oppskrift på teppet. Mer informasjon om hvor du skal sende teppet for å få tilbake kr. 100,- finner du på Facebookgruppen til Amandaprosjektet.

I tillegg kan du ta bilde av teppet og så være med i trekning av premie hos oss også.

For å være med i trekningen av premier må du legge ut bilde av ferdig prosjekt enten i vår Ravelrygruppe eller sende det inn på epost til leder@norskstrikkeforbund.no. Vi har nå også åpnet for at du kan legge det inn i vår Facebookgruppe og da sette #nsffeb21. Trekningen skjer en av de første dagene måneden etter at samstrikken er ferdig.

Merk at du må være medlem i Norsk Strikkeforbund for å være med i trekningen av premier. Om du ikke er medlem, men har lyst til å være med på samstrikkene våre kan du bli medlem HER.

Har du lyst til å publisere det på Instagram eller andre sosiale media vil vi gjerne at dere bruker #nsffeb21. Men merk dere at om dere har lukket profil så vil ikke vi se deres bilde, selv om dere har brukt denne hashtagen.

More from Margrete Slettan
Vinner i juli
Enda en måned er over og Norsk Strikkeforbund vokser fortsatt. Vi har...
Read More
Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.