På pinnen nr.1 2019

Nytt år nye muligheter og nå kan jeg ønske alle medlemmer velkommen til første nummer av På pinnen i 2019, vårt digitale medlemsblad.

Her finner du også denne gangen mange forskjellige saker i bladet og ikke minst oppskriften kyllingvarmeren som er blitt svært så populær lenge før den er kommet ut.

Ellers så er det mange strikkeoppskrifter blant annet oppskriften til Strikkekino luen, vottene var i siste nummer av På pinnen i 2018. I dette første nummeret, får du inspirasjon til hvordan sette sammen lappene til et teppe fra Designkonkurransen.
Leah en super lekker sommergenser finner du også oppskrift på. Du kan også være med å vinne en garnpakke til genseren som vi er så heldige og har fått av House of Yarn. Garnpakken består av garnet som er brukt i oppskriften et helt nytt garn Alpakka Magic til en verdi av kr. 940,- Hvordan du kan være med å vinne garnpakken kommer som et eget innlegg her på nettsiden om noen dager! Så følg med på nettsiden vår!!!

Mange gode boktips og portrettintervju med Janne Wie. Reportasjer fra ulike steder.

Jeg håper du vil kose deg med lesestoffet  og oppskriftene i medlemsbladet!

Magasinet kan leses både på PC, Mac, nettbrett og telefon. Du kan bla frem og tilbake med å trykke på pilene eller sveipe med fingeren.

Klikk her for å laste ned pdf versjon av På pinnen nr. 1 2019

Klikk her for å lese På pinnen nr. 1 2019

Ønsker dere alle en god Påske, både med lesestoff og strikketøy i fanget!

Hilsen Tove
redaktør På pinnen

More from Tove Fevang
Innkalling til årsmøte 2017
Årsmøte i Norsk strikkeforbund vil bli avholdt lørdag 4. mars 2017, kl....
Read More
Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.