På pinnen nr.2 2023

Nytt nummer av På pinnen (nr.2 2023) vårt digitale medlemsblad er utgitt. Bladet ligger nå ute på nettsiden vår www.norskstrikkeforbund.no det er bare å logge seg inn!

I denne utgaven kan du lese om Ingunn Birkeland som er designerportrettet, hun er en meget allsidig dame som mange nok har kjent til, først og fremst for sine utrolig sydde kreasjoner gjennom mange år. Det var færre av oss som kjente til henne som strikkedesigner før boken hennes «Ingunn Birkeland strikker». Ingunn er en fargeglad dame. Hennes «Sidelengsjakka» finner du også oppskriften til i bladet.

Vi er også så heldige å ha fått et intervju med Thuva Hoen som driver Norne Yarn hjemme fra kjøkkenbenken. Hun er en av de mange håndfargerne som har gjort en «hobby» til sitt levebrød. Her kan du lese hennes spennende historie.
Du finner også selvfølgelig strikkeoppskrifter som alltid i bladet!

Ellers har vi både strikketips, strikketøyet mitt, og 5 kjappe hvor vi møter flere av våre medlemmer.

Jeg håper du vil kose deg med lesestoffet og oppskriftene i medlemsbladet!

Nyt sensommeren ( i skrivende stund varsles det om ekstrem nedbør de nærmeste dagene over store deler av landet, så kanskje strikkepinner og garn innendørs er det sikreste stedet å være),

hilsen Tove (Fevang)
redaktør

Magasinet kan leses både på PC, Mac, nettbrett og telefon. Du kan bla frem og tilbake med å trykke på pilene eller sveipe med fingeren.

Klikk her for å laste ned pdf versjon av På pinnen nr.2 2023
Klikk her for å lese På pinnen nr.2 2023

More from Tove Fevang
Vinn billetter til Kaffe Fassett foredrag og utstilling på Hadeland Glassverk
Vi i Norsk strikkeforening er så heldige at vi har fått 5...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.