Påskeegg 2020

Jannes påskeegg

Da er påsken kommet for i år. Om enn noe annerledes enn slik de fleste hadde planlagt. 

Jeg selv er så heldig at jeg fortsatt har en jobb å gå til i disse dager, dessverre er det mange som ikke har det. Men allikevel blir det mer hjemmetid på kveld og helg enn hva som er normalt. Og det gjelder å fylle denne tiden med noe positivt. 

Vi strikkere er så heldig at vi har noe å holde på med. Noe som er meningsfylt og som gir resultater. Jeg regner med at du har fylt opp garnlageret ditt, om du ikke hadde nok fra før. Men nøstene går vel fortere unna nå når vi har mer tid til strikking. 

Har du noen små garnrester liggende du ikke vet hva du skal bruke til? Da har vår nestleder Janne laget en oppskrift på et påskeegg som du kan strikke, så kan du pynte med det hjemme hos deg og få det enda litt mer hjemmekoselig til høytiden. Oppskriften er sendt på mail til alle våre medlemmer.

Vi kjører også igang en liten konkurranse på disse påskeeggene. Legg inn bilde av ditt ferdige påskeegg på Instagram og bruk #nsfpåske2020, eller send det inn på mail til leder@norskstrikkeforbund.no. Trekning vil skje 2. påskedag kl. 18.00, så bildene må være inne før det tidspunktet. 

Premie blir en maskemarkørpose med 5 maskemarkører med Norsk Strikkeforbund sin logo på. 

Og følger du @norskstrikkeforbund på Instagram i dagene som kommer så vil det dukke opp flere mønsterdiagram som du kan bruke på eggene. 

Ha en riktig god påske, nyt den som best dere kan.

More from Margrete Slettan
Vinner av vottepakke
Mange nye medlemmer er kommet til også de siste månedene, og vi...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.