Månedens samstrikk desember 2021.

Grytekluter God Jul
Grytekluter God Jul

Desember er jo julemåneden og derfor vil vi at dere skal strikke julepynt av gratisoppskrifter som dere finner på nett. Send inn bilde av ditt ferdige produkt og send også gjerne med link til hvor dere har funnet oppskriften. Og her kan dere strikke julepynt i alle størrelser, fra små ting til å ha på treet til større ting til å pynte opp andre steder. Ingenting er for stort, ingenting er for lite.

For å være med i trekningen av premier må du legge ut bilde av ferdig prosjekt enten i vår Ravelrygruppe eller sende det inn på epost til leder@norskstrikkeforbund.no. Du kan også legge det inn i vår Facebookgruppe og da sette hashtag #nsfdes21. Trekningen skjer en av de første dagene måneden etter at samstrikken er ferdig.

Merk at du må være medlem i Norsk Strikkeforbund for å være med i trekningen av premier. Om du ikke er medlem, men har lyst til å være med på samstrikkene våre kan du bli medlem HER.

Har du lyst til å publisere det på Instagram eller andre sosiale media vil vi gjerne at dere bruker #nsfdes21. Men merk at dersom dere har lukket profil så vil ikke vi se deres bilde, selv om dere har brukt denne hashtagen.

Vinner for desembersamstrikken ble Marit Røvang.

More from Margrete Slettan
Vinner i desember
Vi ble enda flere medlemmer i desember og det er vi veldig...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.