Månedens samstrikk september 2020

Vinner for septembersamstrikken ble Marit Abrahamsen. En premie kommer i din postkasse. Vi gratulerer!

Vi i styret ønsker mer aktiviteter for våre medlemmer. Vi har siden forbundet ble startet gitt ut flere år med vårt medlemsblad På Pinnen, og i disse utgavene er det allerede gitt ut mange oppskrifter. Og vi har lyst til at vi skal bruke disse fine oppskriftene.

Den 1. i hver måned blir det derfor sendt ut navn på en oppskrift som blir Månedens oppskrift. Vi forteller dere hva oppskriften heter og i hvilken utgave av På Pinnen dere finner den i.

Samstrikken blir publisert på Facebooksiden vår, i Facebookgruppen, på Instagram, i Ravelrygruppa vår og blir sendt ut på epost.

For å være med i trekningen av premier må du legge ut bilde av ferdig prosjekt enten i vår Ravelrygruppe eller sende det inn på epost til leder@norskstrikkeforbund.no. Trekningen skjer en av de første dagene måneden etter at samstrikken er ferdig.

Merk at du må være medlem i Norsk Strikkeforbund for å være med i trekningen av premier. Om du ikke er medlem, men har lyst til å være med på samstrkkene våre kan du bli medlem HER.

Har du lyst til å publisere det på Instagram eller andre sosiale media vil vi gjerne at dere bruker #nsfsamstrikk. Men merk dere at om dere har lukket profil så vil ikke vi se deres bilde, selv om dere har brukt denne hasjtagen.

Månedens samstrikk i september blir Fair isle pannebånd av Tove Fevang. Oppskriften finner du i På Pinnen nr. 2/3 - 2017.

More from Margrete Slettan
Samstrikk mars 2022
Gratulerer til vinner av marssamstrikken som ble Jorun L. Arntsen. I mars...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.