På pinnen nr. 2 2022

Nytt nummer av På pinnen vårt digitale medlemsblad utgitt. Bladet ligger nå ute på nettsiden vår www.norskstrikkeforbund.no det er bare å logge seg inn!

I denne utgaven har vi fokusert på oppskrifter og mini-kurset som tar for seg "skifte farge midt på pinnen, kantmasker og trådfesting" !
Designerportrettet denne gangen er Bente Presterud, hun har mange flotte design og har designet for mange forskjellige garnprodusenter. Hun har også utgitt egen bok og vært med i et bokprosjekt med flere norske designere.
Hennes Rings & Roses genser som er på coveret finner du oppskrift på i bladet.
Les saken om Norsk strikkeforbunds medlemstur til Selbu bygdemuseum, Selbu spinneri og som ble avsluttet i Trondheim med Selbuvottestrikk-kurs med Anne Bårdsgård.
Årsmøte 2023 dato og hvor det skal arrangeres finner du også i bladet. Presentasjon del 2 av det nye styret, kan du også lese mer om.

Jeg håper du vil kose deg med lesestoffet og oppskriftene i medlemsbladet!

Magasinet kan leses både på PC, Mac, nettbrett og telefon. Du kan bla frem og tilbake med å trykke på pilene eller sveipe med fingeren.

Klikk her for å laste ned pdf versjon av På pinnen nr.2 2022
Klikk her for å lese På pinnen nr.2 2022

More from Tove Fevang

På pinnen

Norsk strikkeforening sitt elektroniske medlemsblad ”På pinnen” har nedsatt sin første redaksjon.