Samstrikk – verdens lengste skjerf

Vil du være med på et verdensrekordforsøk?

Stavanger strikk og drikk har som mål å sammen stikke verdens lengste skjerf, men de klarer ikke dette alene og har derfor behov for hjelp fra strikkere fra hele Norge.

De har som mål at skjerfet skal bli 60 km langt og for å få til dette trenger de hjelp fra deg.

Hver enkelt av de som bidrar strikker skjerf (i ullgarn) som er 25 cm brede og en eller to meter lange og sender dette til Stavanger hvor en gjeng driftige damer syr lengdene sammen til lengre lengder.

Du kan strikke så mange lengder på en eller to meter som du ønsker (Dersom du har lengder ferdige til strikkesamlingen i Bergen i mars kan du ta de med og levere da). 

Dersom de når målet på 60 km havner skjerfet i Guinness rekordbok og alle strikkere som har strikket seks meter eller mer får navnet sitt med i rekordforsøket.

Målet er å være ferdige med dette til Stavanger har byjubileum i 2025. 

Etter at rekordforsøket er gjennomført vil det laaaaange skjerfet bli delt opp til lengder på en eller to meter igjen og sydd sammen til pledd til blant annet Frelsesarméen.

Vil du vite mer om rekordforsøket kan du sjekke ut facebooksiden Verdens lengste skjerf eller nettsiden https://strikkogdrikk.org/verdens-lengste-skjerf/

Samstrikken vår avsluttes 30.april så alle bilder av ferdige skjerf må være lagt inn i ferdigtråden på Ravelry eller sendt på e-post til styremedlem1@norskstrikkeforbund.no innen da. 

(Ferdige skjerf kan sendes til meg så kan jeg levere videre - adresse er: Hege Bergjord, Brattåsveien 10 B, 4016 Stavanger) 

Premie til en vinner som har sendt inn bilde til oss blir NSF-kopp og litt garn.

More from Margrete Slettan

Månedens samstrikk desember 2020.

I desember var det dessverre ingen som leverte inn noe, det er...
Read More

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.