Månedens samstrikk mai og juni 2021.

Vinner av sjalsamstrikken ble Marit Røvang. En premie er på vei til deg. Gratulerer!

Lene Tøsti har designet dette nydelige Physalis sjal for På Pinnen. Det er altså en oppskrift bare for oss som er medlemmer i Norsk Strikkeforbund. Vi fant derfor ut at vi vil ha dette sjalet på samstrikk. Og ettersom det er et såpass stort prosjekt i forhold til de samstrikkene vi har hatt tidligere så lar vi det gå over 2 måneder. Fristen for innsending av bilder av ferdig prosjekt blir derfor 30. juni.

Del en av oppskriften ble publisert i På Pinnen nr. 4 - 2020 og det finner du HER.
Del to av oppskriften ble publisert i På Pinnen nr. 1 - 2021 og det finner du HER.

For å være med i trekningen av premier må du legge ut bilde av ferdig prosjekt enten i vår Ravelrygruppe eller sende det inn på epost til leder@norskstrikkeforbund.no. Du kan også legge det inn i vår Facebookgruppe og da sette hashtag #nsfjuni21. Trekningen skjer en av de første dagene måneden etter at samstrikken er ferdig.

Merk at du må være medlem i Norsk Strikkeforbund for å være med i trekningen av premier. Om du ikke er medlem, men har lyst til å være med på samstrikkene våre kan du bli medlem HER.

Har du lyst til å publisere det på Instagram eller andre sosiale media vil vi gjerne at dere bruker #nsfjuni21. Men merk at dersom dere har lukket profil så vil ikke vi se deres bilde, selv om dere har brukt denne hashtagen.

More from Margrete Slettan
Månedens samstrikk Mars 2021
Vinner av samstrikken på kyllingvarmeren ble Vivian Nykvist Wårviken. Vi gratulerer! Når...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.