Månedens samstrikk juli.

Vinneren for julisamstrikken ble Sølvi Erdal. Gratulerer! En premie er på vei i posten til deg.

Vi i styret ønsker mer aktiviteter for våre medlemmer. Vi har siden forbundet ble startet gitt ut flere år med vårt medlemsblad På Pinnen, og i disse utgavene er det allerede gitt ut mange oppskrifter. Og vi har lyst til at vi skal bruke disse fine oppskriftene.

Den 1. i hver måned blir det derfor sendt ut navn på en oppskrift som blir Månedens oppskrift. Vi forteller dere hva oppskriften heter og i hvilken utgave av På Pinnen dere finner den i.

Samstrikken blir publisert på Facebooksiden vår, i Facebookgruppen, på Instagram, i Ravelrygruppa vår og blir sendt ut på epost.

For å være med i trekningen av premier må du legge ut bilde av ferdig prosjekt enten i vår Ravelrygruppe eller sende det inn på epost til leder@norskstrikkeforbund.no. Trekningen skjer en av de første dagene måneden etter at samstrikken er ferdig.

Merk at du må være medlem i Norsk Strikkeforbund for å være med i trekningen av premier. Om du ikke er medlem, men har lyst til å være med på samstrkkene våre kan du bli medlem HER.

Har du lyst til å publisere det på Instagram eller andre sosiale media vil vi gjerne at dere bruker #nsfsamstrikk. Men merk dere at om dere har lukket profil så vil ikke vi se deres bilde, selv om dere har brukt denne hasjtagen.

Samstrikk for juli 2020 er Grytekluter. Oppskriften på disse finner du i På Pinnen nr. 3 - 2018.

Denne oppskriften er laget av vårt tidligere styremedlem Anne Bull som har gjort en kjempejobb for forbundet.

More from Margrete Slettan
Månedens samstrikk juli og august 2022.
Vi fikk inn rekordmange 120 bilder av ferdige prosjekt i denne samstrikken....
Read More
Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.