På Pinnen nr.4 2019

Nytt år og et nytt nummer av På pinnen vårt digitale medlemsblad utgitt. Bladet ligger nå ute på nettsiden vår www.norskstrikkeforbund.no det er bare å logge seg inn!

Denne gangen finner du ekstra mange strikkeoppskrifter i bladet. Genseren på forsiden er et av Iselin Hafseld sine flotte design. Votter og luer i uglesettet. I neste nummer kommer genseren til dette settet. Vi har også litt strikk for mannen. Genser med fletter og enkel nok til at de fleste menn synes den er "grei" og strikket i tynn alpakka. Vi du strikke litt til deg selv, da er det bare å sette i gang med Ovedine sjalet, som kan brukes på mange måter. Vil du ha et lite strikketøy med deg når du er på farten, så er nok Sigge pannebånd det helt perfekte.

Mange gode boktips og disse bøkene vil også loddes ut som før. Så her er det også bare å følge med på nettsiden etter hvert. Reportasjer fra ulike steder.

Jeg håper du vil kose deg med lesestoffet og oppskriftene i medlemsbladet!
Husk også å løse det flotte strikkekryssordet og send inn svaret, så er du med i trekningen av premien.

Magasinet kan leses både på PC, Mac, nettbrett og telefon. Du kan bla frem og tilbake med å trykke på pilene eller sveipe med fingeren.

Klikk her for å laste ned pdf versjon av På pinnen nr. 4 2019

Klikk her for å lese På pinnen nr. 4 2019

Hilsen Tove
redaktør På pinnen

More from Tove Fevang
Godt nytt strikkeår!
Norsk Strikkeforening, NSF, har holdt sitt første styremøte i 2015 og her...
Read More
Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.