Månedens samstrikk september 2022

Vinner for september ble Marit Røvang. Premie er på vei til deg.

Vi fortsetter litt i småstrikken og for september så har vi valgt små håndhandklær, og oppskriften er av Tove Fevang. Her kan du få brukt litt bomullsgarn eller lingarn til å pynte opp på badet eller toalettet. Hva med å strikke et slikt til gjestehåndkle? Dette mønsteret stod i På Pinnen nr. 2-2020.

For å være med i trekningen av premier må du legge ut bilde av ferdig prosjekt enten i vår Ravelrygruppe eller sende det inn på epost til leder@norskstrikkeforbund.no. Du kan også legge det inn i vår Facebookgruppe og da sette emneknapp (hashtag) #nsfseptember22. Trekningen skjer en av de første dagene måneden etter at samstrikken er ferdig.

Merk at du må være medlem i Norsk Strikkeforbund for å være med i trekningen av premier. Om du ikke er medlem, men har lyst til å være med på samstrikkene våre kan du bli medlem HER.

Har du lyst til å publisere det på Instagram eller andre sosiale media vil vi gjerne at dere bruker #nsfseptember22. Men merk at dersom dere har lukket profil så vil ikke vi se deres bilde, selv om dere har brukt denne emneknaggen (hashtagen).

More from Margrete Slettan
Vervekampanje
Vinnere er nå trukket og det ble: ChiaGoo Twist RedLace mini pinnesett:...
Read More
Join the Conversation

1 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.