Månedens samstrikk november 2021

Har du en liten jente som har en Baby Borndukke eller en annen dukke i omtrent samme størrelsen? Her har du den nesten perfekte julegaven til en slik liten jente. En julekjole til dukken. Designer er Ann Berit Skjølsvik. Denne kjolen har vi valgt til Månedens samstrikk i november. Om du strikker bare kjolen eller hele settet velger du selv.

Oppskriften finner du i På Pinnen 3-2019 og den kan du finne HER.

For å være med i trekningen av premier må du legge ut bilde av ferdig prosjekt enten i vår Ravelrygruppe eller sende det inn på epost til leder@norskstrikkeforbund.no. Du kan også legge det inn i vår Facebookgruppe og da sette hashtag #nsfnov21. Trekningen skjer en av de første dagene måneden etter at samstrikken er ferdig.

Merk at du må være medlem i Norsk Strikkeforbund for å være med i trekningen av premier. Om du ikke er medlem, men har lyst til å være med på samstrikkene våre kan du bli medlem HER.

Har du lyst til å publisere det på Instagram eller andre sosiale media vil vi gjerne at dere bruker #nsfnov21. Men merk at dersom dere har lukket profil så vil ikke vi se deres bilde, selv om dere har brukt denne hashtagen.

Vinner for novembersamstrikken ble Solveig Strand og Margot Kirjavainen.

More from Margrete Slettan
Månedens samstrikk august 2020
Vinner av augustsamstrikken vår ble Lill-Ann Bergstrøm. En premie er på vei...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.