5 års jubileum – stor medlemsutlodning

I dag, 1. november 2019, er det 5 år siden Norsk Strikkeforbund ble stiftet. Det har vært 5 år med utfordringer for de som har jobbet med dette. Men det har vært 5 artige år. Forbundet vokser stadig, og tilbakemeldinger fra dere medlemmer sier at vi er et forbund som er kommet for å bli.

5 år må selvsagt feires. Dette gjør vi ved å ha en utlodning blant dere medlemmer. Legg igjen en kommentar under dette innlegget og du er med i trekningen av flotte premier!

Premielisten ser slik ut:

Opphold på vårt årsmøte 6. til 8. mars 2020 som foregår på Scandic Hell Hotell. Vi spanderer hotell fredag til søndag inkl. måltider.

Garnpakke til Humleblomstgenser i valgfri størrelse og farge gitt til oss av Rauma Garn. Hvilke farger du kan velge i kan du se her:
https://www.raumagarn.no/oppskrifter/317-13-marigenser-3-1-2

Garnpakke til Mikkel pledd i valgfri farge gitt til oss av Hillesvåg Ullvarefabrikk. Hvilke farger du kan velge i kan du se her:
https://www.ull.no/produkt/mikkel-pledd-troll/

BØKER:

Med kjærlighet for strikk av Dorthe Skappel gitt til oss av Cappelen Forlag.

Hekta på Hullstrikk av Denise Samson gitt til oss av Cappelen Forlag

Småstrikk og andre gaver du lager selv av Gunn Beate Reinton Rulnes gitt til oss av Aller Forlag

Babystrikk til dukken av Målfrid Gausel gitt til oss av Cappelen Forlag

Setesdal Strikkebok av Monica Værholm gitt til oss av Juritzen Forlag

2 stk hjemmesydd strikkepose gitt av Janne Wie

4 stk. Strikkefasthetsmålere gitt av Tove Fevang

Trekning skjer den 15. november kl. 21.00.

Lykke til!

More from Margrete Slettan
Månedens samstrikk juni 2020
Vinner er nå trukket og det ble Jorun Løveseter Arntsen. Gratulerer! En...
Read More
Join the Conversation

231 Comments

 1. Bente Bergsays: Bente Berg

  Hurra for 5 år! Utrolig hvor fort tiden går. Flotte premier som det hadde vært gøy å vinne. Blir jo aldri ferdig med å strikke alt man har lyst 🙂 Og stadig nye behov dukker opp med alt det fine som kommer på markedet hele tiden.

 2. Hei alle sammen,
  Jeg har vært medlem i 4 år og har fulgt med på hvordan foreningen har formet seg. Det var medlemsbladet som var trekkplasteret når jeg ble med den gangen. Har gledet meg stort over foreningens utvikling de siste par år i positive retning og engasjement.
  Medlemsbladet blir bare bedre og bedre; utrolig bredde gjennom flotte bilder, vakre mønster, spennende artikler, gode tips, prosjekter, bokanmeldelser mm og alt dette engasjerer og gir inspirasjon til strikkeglede til oss medlemmer. Tusen takk til Tove & Co.
  Årsmøtet i år var meget bra. Det var en fantastisk glede å møte designer Linda og lære så mye om hennes verden og alt der “ute” av podcast, youtube, blogger og mye mer. Jeg ser med stor glede frem til årsmøte i Trondheim til neste år med en hel weekend med felles strikk. Fint vi kan ha årsmøter flere steder i landet og engasjere medlemmer til å delta i arrangementer.
  Jeg er glad for foreningens fine NSF votte-pakke, strikkemarkører med logo på og visittkort. Har vi ideer til flere ting vi kan strikke med NSF logo?
  Takk til styrene de siste 5 årene for deres arbeid. Gratulerer med 5 års dagen.
  Strikkehilsen fra Jeanette i Oslo

Leave a comment
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.