Månedens samstrikk juli og august 2022.

Vi fikk inn rekordmange 120 bilder av ferdige prosjekt i denne samstrikken.
Den heldige vinner for juli/august ble Hege Bergheim. En premie kommer i posten.

I sommermånedene strikker vi gjerne mer småstrikk enn på vinteren. Vi gjentar derfor i år samstrikken som vi fikk så god respons på i fjor. I juli og august strikker vi prosjekter av maks 100 gram garn. Det kan godt være mindre enn det, men det skal ikke brukes mer enn 100 gram på hvert prosjekt.

For å være med i trekningen av premier må du legge ut bilde av ferdig prosjekt enten i vår Ravelrygruppe eller sende det inn på epost til leder@norskstrikkeforbund.no. Du kan også legge det inn i vår Facebookgruppe og da sette emneknapp (hashtag) #nsfjuliaugust22. Trekningen skjer en av de første dagene måneden etter at samstrikken er ferdig.

Merk at du må være medlem i Norsk Strikkeforbund for å være med i trekningen av premier. Om du ikke er medlem, men har lyst til å være med på samstrikkene våre kan du bli medlem HER.

Har du lyst til å publisere det på Instagram eller andre sosiale media vil vi gjerne at dere bruker #nsfjuliaugust22. Men merk at dersom dere har lukket profil så vil ikke vi se deres bilde, selv om dere har brukt denne emneknaggen (hashtagen).

More from Margrete Slettan
Månedens samstrikk juli.
Vinneren for julisamstrikken ble Sølvi Erdal. Gratulerer! En premie er på vei...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.