Månedens samstrikk desember 2022.

Vinner for desember ble Marit Røvang. Gratulerer!

I desember så strikker vi også i år julepynt. Send inn bilde av ditt ferdige produkt og send også gjerne med link til hvor dere har funnet oppskriften. Og her kan dere strikke julepynt i alle størrelser, fra små ting til å ha på treet til større ting til å pynte opp andre steder. Ingenting er for stort, ingenting er for lite.

For å være med i trekningen av premier må du legge ut bilde av ferdig prosjekt enten i vår Ravelrygruppe eller sende det inn på epost til leder@norskstrikkeforbund.no. Du kan også legge det inn i vår Facebookgruppe og da sette hashtag #nsfdes22. Trekningen skjer en av de første dagene måneden etter at samstrikken er ferdig.

Merk at du må være medlem i Norsk Strikkeforbund for å være med i trekningen av premier. Om du ikke er medlem, men har lyst til å være med på samstrikkene våre kan du bli medlem HER.

Har du lyst til å publisere det på Instagram eller andre sosiale media vil vi gjerne at dere bruker #nsfdes22. Men merk at dersom dere har lukket profil så vil ikke vi se deres bilde, selv om dere har brukt denne hashtagen.

More from Margrete Slettan

Lyst til å vinne garn?

Den 5. juli starter Norsk Strikkeforbund med samstrikk av sokkene Midtsommerdrøm som...
Read More

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.