På pinnen nr.3-4 2022

Nytt nummer av På pinnen vårt digitale medlemsblad utgitt. Bladet ligger nå ute på nettsiden vår www.norskstrikkeforbund.no det er bare å logge seg inn!

Denne utgaven er et stort dobbeltnummer 3 - 4 og det siste nummeret for i år.
Vi har som ellers fokusert på oppskrifter bl.a. finner du noen flotte julevotter av Line Auren Fet. Mini-kurset denne gangen har mange forskjellige teknikker og blir til pulsvarmere!
Designerportrettet er Veronika Glitsch, hun har mange flotte design og et friskt strikkedesigner tilskudd. Hennes Fanny lue som er på coveret finner du oppskrift på i bladet.
Les saken om garn og garntyper, her er det mye nyttig lærdom for oss alle. Hvorfor skal vi velge det ene garnet fremfor det andre. Bente Halvorsen gir oss all den nyttige informasjonen vi trenger for å velge riktig garn til ulike prosjekter.
Årsmøte 2023 i Bergen i mars kan du lese mer om i bladet.

Jeg håper du vil kose deg med lesestoffet og oppskriftene i medlemsbladet!

GOD JUL og GODT NYTT ÅR,
Hilsen oss i redaksjonen

Magasinet kan leses både på PC, Mac, nettbrett og telefon. Du kan bla frem og tilbake med å trykke på pilene eller sveipe med fingeren.

Klikk her for å laste ned pdf versjon av På pinnen nr.3 og 4 2022
Klikk her for å lese På pinnen nr.3 og 4 2022

More from Tove Fevang
På pinnen nr. 2 2016
Velkommen til et nytt nummer av På pinnen! Det er en glede...
Read More
Join the Conversation

14 Comments

  1. Hei!
    Dessverre mangler flere av sidene tekst. Vet ikke hva slags bug det er som har tatt bolig der… men det er i alle fall flere blanke sider i magasinet. Spesielt i siste halvdel.

    Jeg skulle også ønske magasinet var tilgjengelig som pdf – da den er mye mer lesbar enn «bla-versjonen» som jeg ikke blir hverken klok på eller venn med.

    Mvh Eirin Dahlberg

Leave a comment
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.