Månedens samstrikk oktober 2022

Vi fikk inn ett bidrag på disse flotte sokkene og vinner blir derfor Marit Røvang igjen. Gratulerer. Premie dukker opp i posten.

I På Pinnen nr. 1-2022 var Birger Berge vår designer. Vi har derfor valgt disse flotte Sjøsokkar til månedens samstrikk for oktober. Oppskriften finner du i bladet.

For å være med i trekningen av premier må du legge ut bilde av ferdig prosjekt enten i vår Ravelrygruppe eller sende det inn på epost til leder@norskstrikkeforbund.no. Du kan også legge det inn i vår Facebookgruppe og da sette emneknapp (hashtag) #nsfoktober22. Trekningen skjer en av de første dagene måneden etter at samstrikken er ferdig.

Merk at du må være medlem i Norsk Strikkeforbund for å være med i trekningen av premier. Om du ikke er medlem, men har lyst til å være med på samstrikkene våre kan du bli medlem HER.

Har du lyst til å publisere det på Instagram eller andre sosiale media vil vi gjerne at dere bruker #nsfoktober22. Men merk at dersom dere har lukket profil så vil ikke vi se deres bilde, selv om dere har brukt denne emneknaggen.

More from Margrete Slettan
Samstrikk Kinovotter
Har du sett at vi har startet samstrikken av Kinovotter designet av...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.