Bli kjent med Woolit

Vi har gleden av å invitere til foredrag tirsdag 14. november kl. 19.00 på Zoom, hvor du kan bli bedre kjent med Woolit.

Woolit er en norskbasert markedsplass for strikking og design. Mens selskapet kanskje mest kjent for skreddersydde strikkeplagg, der deres dyktige strikkere skaper vakre plagg for de som kanskje ikke har ferdighetene eller tiden til å strikke selv, har Woolit nylig lansert produktet Woolit Design Studio. Dette innovative verktøyet gir designere alt de trenger for å skape strikkeoppskrifter fra grunnen av. Både på hobbynivå og profesjonelt.

Designstudioet er utviklet i tett samarbeidet med anerkjente strikkedesignere som Kari Hestnes, designavdelingen til House of Yarn og Dorthe Skappel, samt andre erfarne designere som Linka Neumann og Siv Dyvik. Mange av Woolits brukere er også dedikerte hobbydesignere. For dem tilbyr Woolit Design Studio en enkel versjon som gir mulighet til å lage strikkediagrammer. Men for de som har større prosjekter, muliggjør produktet enkel design og publisering med bare noen få klikk. Det inkluderer også innebygd kommunikasjon med både egne og Woolits teststrikkere.

Woolit har skapt et allsidig verktøy for design og publisering som eliminerer behovet for å bytte mellom ulike programvareverktøy. Når en designer gjør endringer, oppdaterer garnvalg eller lignende, blir dette også umiddelbart kommunisert til de som strikker oppskriften.

I dette foredraget vil Cathrine fra Woolit presentere sine aktiviteter, både knyttet til markedsplassen og Woolit Design Studio.

Linken til dette foredraget vil bli sendt ut til alle medlemmene på morgenen tirsdag 14. november.

More from Bente Halvorsen
Strikkesnakk, strikkeinspirasjon og litt garnprat med Wenche Roald
Vi inviterer til digitalt foredrag med Wenche Roald fredag 25. august 2023...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.