Årsmøte 2017 – påmeldingen er åpnet!

Scandic-Gardermoen-exterior

 

 

 

 

 

Avlyst

Arrangementene rundt årsmøtet er dessverre avlyst pga. for få påmeldte. Selve årsmøtet holdes lørdag 4. mars som annonsert. Nærmere informasjon kommer senere.

Årsmøtet i 2017 vil bli avholdt på Scandic Gardermoen 4. mars 2017.

I forbindelse med årsmøtet arrangerer vi strikketreff for Norsk strikkeforbund sine medlemmer med både foredrag, kurs, strikkekafe og butikker.

Valg av sted falt på Scandic Gardermoen på grunn av beliggenhet, størrelse på konferansesal, nydelig mat og hyggelig personale. Vi er sikre på at dette blir en flott ramme rund arrangementet!

Det blir kurs i Engelske mønstre og Flettestrikk med Linda Marveng, Kontstrikk og Vevstrikk med Janne Wie og Dobbeltstrikk og Hakking med Stella Marie Tveter. På fredag kveld holder Linda Marveng foredraget Strikkeklinikk for de som er påmeldt.

Vi har satt sammen ulike hotellpakker hvor både overnatting og mat er inkludert samt dagpakker for de som ønsker det. Informasjon om hva pakkene inneholder og portalen for påmelding finner du her:

Påmelding til NSF Årsmøte 2017

Vi regner med at dette blir populært, så det kan nok lønne seg å være tidlig ute med bestilling!

Og til dere som var med på strikketreffet vi arrangerte i Drammen i 2015 - dette blir MYE bedre! Her er alt dere savnet i Drammen, spesielt er det store møterommet hvor strikkekafeen skal være hele helgen både stort og flott, med plass til mange strikkelystne damer på en gang. Og bare en trapp ned holder butikkene til, så det er kort vei til å få med seg noen godbiter hjem. Og så er det kjøleskap på rommene!

Hotellet er tilrettelagt for både rullestol og allergier, så alle våre medlemmer skal være godt ivaretatt.

Vi gleder oss til å se deg på Gardermoen! Meld deg på!

Tags from the story
Written By
More from Geir Arnesen
Over 500 medlemmer!
Torsdag 13. februar hadde vi vårt 2. styremøte i 2015. Siden styremedlemmene...
Read More
Join the Conversation

2 Comments

    1. says:

      Som informert om i egen e-post så er arrangementene rundt årsmøtet avlyst, men årsmøtet vil bli avholdt som annonsert lørdag 4. mars 2017. Vi vil sende ut egen e-post med informasjon om årsmøtet når det nærmer seg.

Leave a comment
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.