Årsmøte 2017 vel overstått

Norsk strikkeforbunds årsmøte 2017 ble avholdt på Scandic Gardermoen hotell, Gardermoen, 4. mars 2017.

Det ble et flott årsmøte med aktive medlemmer som deltok med både spørsmål og gode innspill, noe det nye styret har notert seg og tar med seg videre.

 

Nyvalgt styre for 2017: Fra venstre Janne Wie, Aukra, Anne Bull, Oslo, Jette Kjørseng, Drammen, Torill Førsund Danbolt, Tomter, Vy Haukås, Bergen, og Rita Stenseth, Svelvik. Hege Gundersen, Trondheim og Sylvia Iremark, Sande i Vestfold var ikke stede da bildet ble tatt.    Foto: Tove Fevang

 

 

Det nye styret ser slik ut:

Leder Jette Kjørseng
Nestleder Janne Wie
Kasserer Vy Haukås
Sekretær Torill Førsund Danbolt
Styremedlem Rita Stenseth
1. Varamedlem Sylvia Iremark
2. Varamedlem Hege Gundersen
3. Varamedlem Anne Bull

 

Det nye styret er effektive, og vi hadde vårt første styremøte rett etter årsmøtet. Vi fikk såpass sterke signaler fra deltakerne på årsmøtet at det første styrevedtaket for det nye styret var å videreføre medlemsbladet "På pinnen" i sin nåværende form. Vi kan med glede fortelle at På pinnen består og at Tove Fevang gjenopptar sin rolle som redaktør! Bladet er den største medlemsfordelen vår, så dette er en kjempegod nyhet til alle våre medlemmer.

Vi fortsetter med NSF-nytt i slutten av hver måned, men det vil bli i form av et innlegg på nettsiden vår og blir ikke sendt ut som PDF i tillegg. E-post til alle medlemmene med link blir sendt ut som før.

Jeg takker for tilliten som årsmøtet ga meg. Jeg gleder meg til å ta fatt på 2 år som leder for Norsk strikkeforbund etter å ha vært kasserer siden stiftelsesmøtet i 2014. Jeg har stor tro på at vi nå har fått på plass et flott styre som vil ta fatt på oppgaven med masse positivitet.

Årsmøteprotokoll blir lagt ut på nettsiden så snart den er klar og underskrevet.

 

Jette Kjørseng
leder

Written By
More from Geir Arnesen
Designkonkurransen!
Vi minner om designkonkurransen vi lanserte i siste På pinnen. Vi inviterer...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.