Mysteriestrikk – del 5

Nå har vi endelig kommet til siste del, og kan avsløre hva du har strikket! Det er nok noen som har gjettet det allerede. Har du? Uansett, nå skal de 7 delene du har strikket settes sammen til en flott veske!

Det du har strikket til nå er følgende:

Del 1: To sidestykker
Del 2: Bakstykket
Del 3: Forstykket, med vår fine logo - åttebladsrosen
Del 4: A er bunnen og B er to hanker. Alle disse tre er i rettstrikk.

Del 5 Montering

Hvis du ikke har gjort det underveis, fest alle trådene.

Sy del 1 (de to sidestykkene) til del 2 (bakstykket) og del 3 (forstykket) med madrassting. Pass på at rettstrikkomgangene er øverst! Nå har du en litt stor tube.

Sy del 4A (bunnen) til de andre delene.

Sy de to 4B-delene (hankene) fast øverst på forstykket og bakstykket. Sy den ene hanken på forsiden og den andre på baksiden. Pass på at de ikke er vridd når du syr dem på og at du fester begge endene av hanken like langt fra midten.

Det ble en fin veske, ikke sant? Nå skal den bli enda finere! Legg vesken i vaskemaskinen, gjerne sammen med et håndkle, og vask på vanlig 40 grader. Ikke bruk ullvask, det er meningen at vesken skal toves.

Mens vesken din blir enda finere i vaskemaskinen kan du lage pomponger. Bruk begge fargene og lag 4 pomponger, ca 5 cm i diameter. I tillegg tvinner du 4 snorer ca 16 cm lange i bunnfargen og fester en snor i hver pompong.

Når vesken er ferdig tovet, ta den ut og strekk den i fasong. La den tørke.

Sy fast en snor med pompong i hvert hjørne på toppen av vesken og knyt en enkel sløyfe. Sy en knapp øverst midt på forsiden og lag en hempe og sy den fast på innsiden av bakstykket slik at du kan lukke vesken din.

Gratulerer med ny veske! Denne blir fin til både strikketøy og badetøy i sommer.

Ikke glem å ta bilder av den ferdige vesken din! Bruk #NSFmysterie2016 på Instagram eller legg ut bilde i en kommentar under aktuelt innlegg på vår Facebook-side og du er med i trekning av en premie når mysteriet er ferdig.

For å få med bilder av ferdige vesker har vi satt fristen for å sende inn bilder til 30. juni 2016. Trekning blir foretatt i begynnelsen av juli og vinneren vil bli annonsert både på denne siden, på Facebook og på Instagram.

Her finner du de foregående innleggene i Mysteriestrikken:
Informasjon om garn og pinner
Del 1
Del 2
Del 3
Del 4

Written By
More from Geir Arnesen
Hurra! Vi fyller 1 år i dag!
Hurra! Vi fyller 1 år i dag og da må vi jo...
Read More
Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.