Over 500 medlemmer!

Torsdag 13. februar hadde vi vårt 2. styremøte i 2015. Siden styremedlemmene er spredt litt rundt omkring i landet vårt så avholder vi de fleste møtene på Skype, så sparer vi masse på reiseutgifter.

Vi er godt i gang med planleggingen av Strikkefestival i Drammen og medlemsbladet På pinnen. Det er de to områdene vi fokuserer på akkurat nå, men vi har noen små overraskelser også! Det er bare å følge med, jeg vet at det kommer en skikkelig (FARGERIK!) godbit om ikke så lenge.

På et styremøte har man som regel med et punkt om økonomi, og i den forbindelse også en oppdatering på hvor mange medlemmer vi er blitt. Og nå har vil altså passert 500 betalende medlemmer! Det er fantastisk, og vi takker hver eneste en av dere som har meldt dere inn. Det gir oss masse energi og pågangsmot til å bygge opp en forening som medlemmene har lyst til å være med i, og som gir noe tilbake til alle. Og vi er på god vei! Målene er kanskje ikke så store i år, men vi har mange planer fremover.

Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger og ideer, synspunkter og innspill fra dere, alle er velkommen til å sende oss e-post på post@norskstrikkeforbund.no.
Redaksjonen ønsker seg tips til emner de kan skrive om - eller har du noe du ønsker å skrive om? Ta kontakt på e-post redaksjon@norskstrikkeforbund.no - både smått og stort er velkomment.

Får du ikke logget inn? Finner du ikke brukernavn/passord? Har du meldt deg inn, men ikke fått noen e-post med faktura? Dessverre har nok noen e-poster fra oss havnet i søppelpost hos noen - sjekk der! Eller send en e-post til kasserer@norskstrikkeforbund.no, så hjelper vi deg.

Og dere! Tusen takk igjen! Alle 500! Tenk det da! 500!!!

Jette_MG_2374

Jette Kjørseng
kasserer

Written By
More from Geir Arnesen
Mysteriestrikk – del 5
Nå har vi endelig kommet til siste del, og kan avsløre hva...
Read More
0 replies on “Over 500 medlemmer!”