Månedens samstrikk april 2022.

Vinner for april ble Marit Røvang, gratulerer til deg!

Har du noen ufoer liggende fra vinteren? Hadde det ikke vært greit å blitt ferdig med dem før sommeren kommer? Vi tenkte at april var en fin måned å bruke til å få dem ferdig.

En ufo er et uferdig objekt, en strikkeprosjekt som av forskjellige årsaker har blitt liggende en stund. Så denne månedens samstrikk er å gjøre ferdig ufoer du har. Lykke til!

For å være med i trekningen av premier må du legge ut bilde av ferdig prosjekt enten i vår Ravelrygruppe eller sende det inn på epost til leder@norskstrikkeforbund.no. Du kan også legge det inn i vår Facebookgruppe og da sette emneknapp (hashtag) #nsfapril22. Trekningen skjer en av de første dagene måneden etter at samstrikken er ferdig.

Merk at du må være medlem i Norsk Strikkeforbund for å være med i trekningen av premier. Om du ikke er medlem, men har lyst til å være med på samstrikkene våre kan du bli medlem HER.

Har du lyst til å publisere det på Instagram eller andre sosiale media vil vi gjerne at dere bruker #nsfapril22. Men merk at dersom dere har lukket profil så vil ikke vi se deres bilde, selv om dere har brukt denne emneknaggen (hashtagen).

More from Margrete Slettan
Månedens samstrikk februar 2021
Vinner av strikk til Amandaprosjektet ble Eirin Dahlberg. Gratulerer! Vi fortsetter med...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.