Høstens foredrag

Her er en liste over høstens foredrag, og helt frem til neste årsmøte. Vi håper og tror at dette kommer til å bli en spennende høst.

August 2023: Fredag 25. august får vi besøk av Wenche Roald som vil snakke om sin strikkereise og hvordan det startet for henne, samt hva hun vektlegger og tenker når hun designer.

September 2023: Onsdag 13. september får vi besøk fra Spinnestua i Drammen som vil fortelle oss om plantefarging.

Oktober 2023: Onsdag 25. oktober får vi besøk av Denise Samson som skal snakke om ulike strikketeknikker, og hva oppskriften ikke forteller deg.

November 2023: Mandag 6. november kommer Bitta Mikkelborg, og vil i samtale med Terje Tjelle fortelle om den nye boka si "Bittas gavestrikk".

Januar 2023: Etter en juleferie starter vi opp igjen onsdag 24. januar, hvor vi får besøk av Veronika Glitch som skal fortelle oss om design og redesign - størrelser og forbruk.

Februar 2023: Det siste foredraget før årsmøtet blir med Christel Eriksson, som skal snakke om svensk strikkehistorie og Hallandsbingemønsteret.

Alle foredrag sendes på Zoom fra kl 19.00. Det vil bli sendt ut en mail til alle medlemmene med påmelding. Det vil samtidig komme et oppslag på sidene våre med mer informasjon om de ulike foredragene. Påmeldingsfristen vil være kl 17.45 samme dag som foredraget holdes. Det vil deretter bli sent ut en melding til de medlemmene som er påmeldt, med link til Zoom-møtet.

Vi gjør oppmerksom på at det kan komme endringer og justeringer i denne planen. En melding med mer informasjon vil da bli sendt ut til medlemmene våre.

More from Bente Halvorsen
Bli med på direktesending
I september er det gullsløyfemåneden med innsamling til Barnekreftforeningen. I den forbindelse...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.