Har du meldt deg på STRIKKESAMLINGEN / ÅRSMØTET på Gardermoen 4. – 6. mars?

Vi er kjempeglad for alle de som allerede har meldt seg på vår STRIKKESAMLING og ÅRSMØTE på Gardermoen fra 4. - 6. mars i år, men vi har fortsatt plass til flere av våre medlemmer, og vi ønsker deg HJERTELIG VELKOMMEN.

HUSK: Påmeldingsfristen er satt til 1. februar.

Vi er veldig stolt over det faglige innholdet på STRIKKESAMLINGEN, og i dag vil jeg presentere Kristin Nesterud sitt foredrag om RAVELRY. Kristin skal holde sitt foredrag fredag kveld den 4. mars. Og jeg har likegodt spurt Kristin følgende: Hva er dette RAVELRY for noe?

"Jeg har kalt foredraget mitt; Enkel innføring i bruk av Ravelry.

Ravelry er en nettside for strikkere, heklere, spinnere, vevere og garnfargere fra hele verden. En database med over 1,1 millioner mønster, et sted hvor man kan dele sine prosjekter, organisere garnlager og være sosial i ulike grupper sammen med andre håndarbeidsinteresserte. Ønsker du å lære deg enkel bruk av Ravelry, eller har du kanskje spørsmål om funksjoner dette nettstedet tilbyr? Jeg gir deg en gjennomgang av mulighetene som man kan benytte seg av i Ravelry, og gjennomgangen passer for både nybegynneren og den som måtte ha spørsmål om funksjoner og muligheter. Og har du allerede spesifikke spørsmål om bruk av Ravelry-funksjoner må du gjerne sende dem på forhånd til meg på: frokenkstrikk@gmail.com

HJERTELIG VELKOMMEN."

Written By
More from
GODT NYTTÅR
Vi bobler over av glede når vi i dag kan presentere vårt...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.