På pinnen nr. 3- 2025

På pinnen (nr.3 2025) vårt digitale medlemsblad er utgitt. Bladet ligger nå ute på nettsiden vår www.norskstrikkeforbund.no det er bare å logge seg inn!

Høsten gjør sitt inntog over hele landet og for meg så betyr det inne kvelder med fyr på peisen og strikketøy i hendene. Slik er det vel stort sett for de fleste av oss. Men det er jo også tiden det arrangeres strikkefestivaler over hele landet. For et par uker siden hadde jeg muligheten til å være med på verdens nordligste strikkefestival som ble arrangert for første gang nemlig Spitsbergen Strikkefestival på Svalbard! Det ble en unik opplevelse for alle de tilreisende og fastboende. Dette kan du lese mer om her i bladet.

Designerporttrettet denne gangen er Ingunn Myklebust, hun er nok mer kjent for mange som «Knitting Inna eller Bystrikk», her blir vi kjent med Ingunn og du får oppskrift på hennes populære Nobel-sokker (og når jeg sitter og skriver dette er det faktisk bare en dag til Nobels fredspris blir offentliggjort og da passer jo Nobel sokker ekstra godt.

Vår spaltist Veronika Glitsch, har skrevet en spennende artikkel om «Klær sydd av norsk ullstoff sydd i Norge».Nina Granlund Sæther sine Semvotter finner du oppskrift i bladet. Det er jo veldig snart vottesesong, over hele landet.

Du finner også lesestoff om både fra Oslo Design Fair og Fjellrosas hage. Har du deltatt på en strikkefestival enten her hjemme på bjerget eller ute i den store verden, så vil vi gjerne høre om det. Så send oss en liten test og noen bilder.

Jeg håper du vil kose deg med lesestoffet og oppskriftene i medlemsbladet!


God lesing og god høst!

Hilsen Tove (Fevang)
redaktør

Magasinet kan leses både på PC, Mac, nettbrett og telefon. Du kan bla frem og tilbake med å trykke på pilene eller sveipe med fingeren.

Klikk her for å laste ned pdf versjon av På pinnen nr.3 2025
Klikk her for  å lese På pinnen nr.3 2025

Written By
More from Geir Arnesen
Vervekampanje 2017
Vi ønsker oss flere medlemmer! Derfor lanserer vi nå en vervekampanje som...
Read More
Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.