NSF-nytt nr 5 – 2017

Da var mai overstått med varmere dager, sommerblomster og nasjonaldagen som feires på en eller annen måte i de fleste hjem. Mange strikker like mye som resten av året, andre bruker mer tid i hagen og mindre på strikketøy. Andre igjen, bytter ut den gode varme ulla med den mer svalende bomullen. Uansett er det gode dager frem mot sommeren og jeg håper du får fine, varme soldager som du kan nyte.

Vervekampanje

NSF startet en vervekampanje i begynnelsen av april. Toppremien for den som verver flest nye medlemmer er et opphold på Strikkeweekend på Røros! Kampanjen gjelder også nye medlemmer. Det vil si: Hvis man melder seg inn, så kan man være med å verve nye medlemmer og være med på premiejakten! Mer informasjon om vervekampanjen kan du finne her.

På pinnen

Mange av dere har etterlyst e-bladet vårt "På pinnen". Jeg kan derfor glede dere med at bladet er rett rundt hjørnet. Vi beklager at det har tatt så lang tid å få ut første nummer, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

World wide knit in public day

Lørdag 10. juni er det World wide knit in public day! Her oppfordres alle strikkerne til å ta med seg strikketøyet på offentlige plasser for å vise seg frem. Hvorfor ikke ta ansvar og samle en gruppe? Ta med en stol og sett deg en plass der det er masse folk, og inviter til strikk! Enkelt, billig og med lite forberedelse. Vi lager en liste på facebookgruppen vår hvor dere kan skrive inn hvor og når dere møtes på denne dagen.

Hva skjer?

Juni

9.-11.: Strikk i midnattsol

9.-11.: Trøndertreffet

10.: World wide knit in public day

Juli

Foreløpig ingen registrerte hendelser i juli, men sjekk gjerne kalenderen vår for oppdateringer.

 

More from Tove Fevang
På pinnen nr.2 2023
Nytt nummer av På pinnen (nr.2 2023) vårt digitale medlemsblad er utgitt....
Read More
Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.