Velkommen til kalenderen!

Før musen over en aktivitet i kalenderen for å se en forhåndsvisning. Klikk på aktiviteten for å se flere detaljer. Velg øverst til høyre (under “vis som”) om du vil se kalenderen som en månedsoversikt eller som en liste.

Har du forslag til hva vi bør legge inn i kalenderen? Send oss en e-post med opplysninger om arrangementet på kalender@norskstrikkeforbund.no!

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Bergen strikkefestival

29. september 2017 - 1. oktober 2017

Bergen Strikkefestival arrangeres for andre gang, på Norsk Trikotasjemuseum i Salhus, nord for Bergen. Norsk Trikotasjemuseum, Bergens eneste nasjonale industriminne, holder til i lokalene som tidligere tilhørte Salhus Tricotagefabrik (1859 – 1989). Trikotasje betyr industristrikk, og på fabrikken ble det produsert både islendere, sokker og sportstøy av høy kvalitet. Norsk Trikotasjemuseum er en del av Museumssenteret i Hordaland.

Nå gjør vi igjen fabrikken om til en strikkefabrikk når vi åpner dørene til Bergen Strikkefestival for andre året på rad. Festivalen ble svært godt mottatt av strikkere landet over. En festival i bergensområdet ser ut til å være etterlengtet. I 2017 utvider vi festivalområdet og håper å kunne ta i mot enda flere besøkende.

I år som i fjor vil det vil bli arrangert foredrag, workshops og konsert både for voksne og barn. I 2016 hadde vi besøk av strikkekjendiser som Rauma Garn, Birte og Margareth Sandvik, Marthe & Marthe, Tone Loeng og mange flere. Festivalen bød også på marked, strikkesalong og høytlesning. På kveldstid hadde vi konserter blant annet med Silja Sol og Unnveig Aas, samt konkurranser og strikkequiz.

Programmet lanseres fortløpende på vår hjemmeside.

VELKOMMEN TIL BERGEN STRIKKEFESTIVAL 2017!

Detaljer

Start:
29. september 2017
Slutt:
1. oktober 2017
Kategori for Arrangement:
https://bergenstrikkefestival.com/

Sted

Norsk trikotasjemuseum
Salhuvegen 201
Bergen,
+ Google-kart
Telefon:
55251094
View Sted Website