Velkommen til kalenderen!

Før musen over en aktivitet i kalenderen for å se en forhåndsvisning. Klikk på aktiviteten for å se flere detaljer. Velg øverst til høyre (under “vis som”) om du vil se kalenderen som en månedsoversikt eller som en liste.

Har du forslag til hva vi bør legge inn i kalenderen? Send oss en e-post med opplysninger om arrangementet på kalender@norskstrikkeforbund.no!

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Strikketur til Island med Familien

22. oktober 2015 @ 08:00 - 26. oktober 2015 @ 17:00

Vi har gleden av å invitere alle strikkeglade (gale) damer og menn på strikketur til Ísland – et mekka for strikkekultur, strikkeglede og tradisjon.

Norge og Ísland deler en felles kulturarv som strekker seg langt tilbake i tid, helt siden de første vikingene dro til Island i Harald Hårfagres tid. I løpet av de 1100 år som har gått siden vikingene brakte sauen til Ísland har den tilpasset seg det harde subarktiske klimaet på øya. Klimaet har gjort islandsulla unik, den har egenskaper som gjennom mange generasjoner har gitt beskyttelse mot de tøffe omgivelsene.

Islandsulla er av den varmeste ulla i verden. Gjennom et årelangt samspill mellom menneske og natur er saueulla foredlet til vakre strikkeplagg med særegne og tradisjonelle mønstre.

 

Les mer på hjemmesiden for arrangementet: http://www.klikk.no/produkthjemmesider/familien/article1582699.ece

Detaljer

Start:
22. oktober 2015 @ 08:00
Slutt:
26. oktober 2015 @ 17:00
http://www.klikk.no/produkthjemmesider/familien/article1582699.ece

Sted

Island
Reykjavik, Island + Google-kart
View Sted Website