Velkommen til kalenderen!

Før musen over en aktivitet i kalenderen for å se en forhåndsvisning. Klikk på aktiviteten for å se flere detaljer. Velg øverst til høyre (under “vis som”) om du vil se kalenderen som en månedsoversikt eller som en liste.

Har du forslag til hva vi bør legge inn i kalenderen? Send oss en e-post med opplysninger om arrangementet på kalender@norskstrikkeforbund.no!

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Strikkeferie

19. november 2015 - 22. november 2015

Hva får du?

Vill og vakker natur – ren luft – rent miljø – besøke gård med sauer – kjenne lukten av ren norsk ull – se garn bli produsert – besøke Rauma Ullvarefabrikks fabrikkutsalg med mange meter garnhyller – få mye inspirasjon og mange ideer til nye strikkeprosjekter – fullføre prosjekter som har ventet på tid og ro – snakke med likesinnede.

Overnatting og deilige måltider på sjarmerende Hotel Aak.

Aktiviteter

Andre aktiviteter tilpasses vær og føre og det kan kjøpes til/legges til rette for individuelle opplevelser: Turer i området, Rampestreken, elvevandring, besøk på/fra Tuen vingård, lunsj utendørs, Sødahlhuset, Yogatimer, Haun’håndlaga, Rosvang gaard.

Klær til uteaktiviteter er nødvendig.

Ferdig tilrettelagt

Alle deltagere hentes på Åndalsnes Skysstasjon og fraktes til Hotel Aak for innsjekk og bevertning. Full pensjon med frakting til diverse opplevelser er inkludert. Maksimum antall deltagere 18 personer.

Detaljer

Start:
19. november 2015
Slutt:
22. november 2015
Hjemmeside:
http://strikkeferie.no/program/19-11-2015/

Arrangør

www.strikkeferie.no
Telefon:
908 90 117
E-post:
post@strikkeferie.no
View Arrangør Website

Sted

Romsdal
Møre og Romsdal Norge + Google-kart
View Sted Website