Velkommen til kalenderen!

Før musen over en aktivitet i kalenderen for å se en forhåndsvisning. Klikk på aktiviteten for å se flere detaljer. Velg øverst til høyre (under “vis som”) om du vil se kalenderen som en månedsoversikt eller som en liste.

Har du forslag til hva vi bør legge inn i kalenderen? Send oss en e-post med opplysninger om arrangementet på kalender@norskstrikkeforbund.no!

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Strikkecruise med Hurtigruta

1. februar 2016 @ 15:00 - 7. februar 2016 @ 09:00

9900NOK

Vi har endelig gleden av å invitere til Strikkecruise langs norskekysten med Hurtigruten – også kalt verdens vakreste sjøreise! Denne blir enda vakrere når alle tar med seg strikketøyet sitt og setter farge på miljøet ombord på sin måte!

Sjø, fjord og fjell, vær og vind er bakteppet når vi samles ombord i M/S Finnmarken, det største og nyeste skipet til Hurtigruten. Her skal vi samle strikkeentusiaster fra det ganske land. Vi skal strikke, lære om strikking og nye teknikker, høre interessante foredrag om strikketradisjoner og kultur – alt mens vi sitter lunt og varmt inne i skipets fine salonger. Samtidig kan vi hvile øynene på dramatisk og vakker natur langs kysten fra Bergen til Kirkenes.

31. oktober på Familiens strikketreff kommer reiseleder Githa Kristensen og presenterer turen, samt gir bort en gratisplass til en heldig vinner!

Les mer om foredragsholderne og programmet her. Strikkecruise

Detaljer

Start:
1. februar 2016 @ 15:00
Slutt:
7. februar 2016 @ 09:00
Kostnad:
9900NOK

Arrangør

Familien
View Arrangør Website

Sted

Hurtidruten, M/S Finnmarken
Bergen-Kirkenes, + Google-kart