Velkommen til kalenderen!

Før musen over en aktivitet i kalenderen for å se en forhåndsvisning. Klikk på aktiviteten for å se flere detaljer. Velg øverst til høyre (under “vis som”) om du vil se kalenderen som en månedsoversikt eller som en liste.

Har du forslag til hva vi bør legge inn i kalenderen? Send oss en e-post med opplysninger om arrangementet på kalender@norskstrikkeforbund.no!

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Koftefest i Trondheim

24. april 2015 - 26. april 2015

Koftefest_2015Har du lyst på en helg der du kan møte mange av medlemmene i Koftegruppa? I VIRKELIGHETEN? Da bør du holde av helgen 24.-26. april i 2015!

Treffet finner sted i Trondheim, og vi kan love både godt program og tid til strikking og beundring av hverandres kofter. Foreløpig er vi på planleggingsstadiet, men vi er allerede i kontakt med div. instanser i Trondheim. Foreløpig kan vi si at vi har forhandlet fram gode priser på hotellovernatting, det blir tilgang til et stort rom for strikking og skravling, det blir felles, 2-retters festmiddag på lørdag, og det blir kofteopptog i sentrum. Det blir også mulighet til å kjøpe garn m.m.

Priser vil variere fra ca. kr. 1400,- til ca. kr. 2500,- for overnatting inkl. frokost, tilgang til fellesrom og festmiddag på lørdag. Det rimeligste alternativet er for overnatting i firemannsrom, det dyreste i enkeltrom. Overnatting per person i dobbeltrom ligger på ca. kr. 1600. Dersom noen har andre tilbud for overnatting, vil det fortsatt være mulig å kjøpe seg inn i bruk av fellesrom til strikking og sosialt samvær og festmiddag på lørdag. I tillegg kommer transport til/fra Trondheim.

Når endelig program og pris er klart, vil vi åpne for påmelding, så her må du følge med! Det kommer også til å bli satt et maks antall deltakere, så det gjelder å være førstemann til mølla når påmelding starter. Inntil videre kan vi bare si: GLED DERE!

Detaljer

Start:
24. april 2015
Slutt:
26. april 2015

Sted

Trondheim
Trondheim, Sør-Trøndelag Norge + Google-kart
View Sted Website