Votter med NSF logo

_DSC2760

modell: Marte Bastøe-Hansen foto: Geir Arnesen

Vottestrikk er populært som aldri før og vi har vært så heldige å få et vottemønster av Lill Chatrin Eide Schei.

Lill Chatrin var vinneren av vår logokonkurranse i 2014 og har her brukt logomotivet til votter! Vottene er strikket i Ask - Hifa 2 fra Hillesvåg. Hillevåg har sponset oss med garnet til vottemodellene. Ut av 100 gram i hver farge får du to vottepar, så da har du jo muligheten til å prøve deg med positiv/negativ virkning. Diagrammene viser både høyre og venstre vott, og med lys eller mørk bunnfarge.

last ned mønsteret her Votter_NSF_26.2.2015_TF

4 kommentarer

 • Judith sier:

  Flotte votter. Håper eg er med i trekningen.

 • Torun Nielsen sier:

  Kjempefine votter, jeg har imidlertid et annet tema jeg lurer på om dere kan gjøre noe med. Det er så vanskelig å se hva som står på siden, fordi feltet med søkefeltet øverst står oppå den midterste teksten på siden, dobbeltskrift er ikke godt å lese – savner også et felt for å kunne sende dere en tilbakemelding her. Mvh Torun, medl nr 10923

  • Jette Kjørseng sier:

   Hei og takk for tilbakemelding! Jeg er litt usikker på hva du mener med at søkefeltet dekker teksten. Hva bruker du for å se på siden? Mobiltelefon, nettbrett, PC eller Mac?

   Vi har ikke lagt inn et kontakt-skjema på nettsiden, men e-postadressen vår, post@norskstrikkeforbund.no ligger under «Kontakt» i toppmenyen. Kan hende du ikke ser den pga søkefeltet som du nevner?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.